Suzanne Kunzeler: 'Ook sprake van fysiek en seksueel wandgedrag Matthijs van Nieuwkerk' (video)

Suzanne Kunzeler: 'Ook sprake van fysiek en seksueel wandgedrag Matthijs van Nieuwkerk' (video)

Donderdag 1 februari om 23:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Sophie & Jeroen van donderdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Sophie & Jeroen terugkijken bij Gids.tv.

Suzanne Kunzeler onthulde vandaag in De Volkskrant dat BNNVARA niet alleen meldingen van verbaal grensoverschrijdend gedrag door Matthijs van Nieuwkerk kreeg, maar ook meldingen over fysiek en seksueel wangedrag. In Sophie & Jeroen reageerde Kunzeler zelf.

Lees verder onder de video.

Commissie
Donderdag kwam het langverwachte rapport van de commissie Van Rijn uit, waarin grensoverschrijdend gedrag bij de publieke omroep onder de loep wordt genomen. Het rapport schetst een ontluisterend beeld van structureel grensoverschrijdend gedrag dat het leven van werknemers - tot op de dag van vandaag - verwoestte.

Bekijk het fragment uit Sophie & Jeroen hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Sophie & Jeroen terugkijken bij Gids.tv.

Suzanne Kunzeler: 'Ook sprake van fysiek en seksueel wandgedrag <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Sophie & Jeroen van donderdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Sophie & Jeroen terugkijken bij Gids.tv. Suzanne Kunzeler onthulde vandaag in De Volkskrant dat BNNVARA niet alleen meldingen van verbaal grensoverschrijdend gedrag door Matthijs van Nieuwkerk kreeg, maar ook meldingen over fysiek en seksueel wangedrag. In Sophie & Jeroen reageerde Kunzeler zelf. Lees verder onder de video. Vlak voor de uitzending publiceerde de Volkskrant een interview met BNNVARA-directeur Suzanne Kunzeler, waarin ze reageert op het rapport dat vandaag verscheen over grensoverschrijdend gedrag binnen de publieke omroep. Tijdens de uitzending ontvingen we de reactie hierop van… pic.twitter.com/e88TcGECVc— Sophie & Jeroen (@sophieenjeroen) February 1, 2024 Rob Goossens: 'Stevig gesprek nodig met Matthijs van Nieuwkerk na rapport' (video) Bekijk deze video » CommissieDonderdag kwam het langverwachte rapport van de commissie Van Rijn uit, waarin grensoverschrijdend gedrag bij de publieke omroep onder de loep wordt genomen. Het rapport schetst een ontluisterend beeld van structureel grensoverschrijdend gedrag dat het leven van werknemers - tot op de dag van vandaag - verwoestte. Bekijk het fragment uit Sophie & Jeroen hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Sophie & Jeroen terugkijken bij Gids.tv. André van Duin over Matthijs van Nieuwkerk in Vandaag Inside Oudejaarsspecial: "Aardige man" Bekijk deze video » Zien: Jan Slagter woedend op NTR vanwege vragen over Matthijs van Nieuwkerk Bekijk deze video » Commissie-Van Rijn geschrokken van grensoverschrijdend gedrag bij NPO (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Suzanne Kunzeler: 'Ook sprake van fysiek en seksueel wandgedrag Matthijs van Nieuwkerk' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's