Kim tegen David in Married At First Sight: 'Ik mis de aantrekkingskracht en de vonk'

Kim tegen David in Married At First Sight: 'Ik mis de aantrekkingskracht en de vonk'

Woensdag 20 maart om 08:32

Net als bij Gerben en Erik loopt niet alles zoals gehoopt tussen Kim en David. Al lijkt het huwelijk van die laatste twee al bijna niet meer te redden: 'Ik denk dat het vandaag goed is als we even met een expert gaan praten. Ik denk dat we allebei gekwetst zijn', aldus een emotionele Kim. Eerder gaf ze al aan zich niet aangetrokken te voelen tot haar man en die opmerking raakte hem nogal.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Kim tegen David in <em>Married At First Sight</em>: 'Ik mis de aantrekkingskracht en de vonk' Net als bij Gerben en Erik loopt niet alles zoals gehoopt tussen Kim en David. Al lijkt het huwelijk van die laatste twee al bijna niet meer te redden: 'Ik denk dat het vandaag goed is als we even met een expert gaan praten. Ik denk dat we allebei gekwetst zijn', aldus een emotionele Kim. Eerder gaf ze al aan zich niet aangetrokken te voelen tot haar man en die opmerking raakte hem nogal. Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Ruzie bij Married At First Sight vanwege de vele mislukte huwelijken? Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Ik heb wel even gezocht naar neppornofimpje van Hélène Hendriks' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Donderwolken boven huwelijk Gerben & Erik in Married at First Sight? 'Geef elkaar eens een zoen' Bekijk deze video »
TV :
Kim tegen David in Married At First Sight: 'Ik mis de aantrekkingskracht en de vonk'

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's