Zien: Jill Goede (winnares Big Brother) onthult of ze een zoon of dochter krijgt

Zien: Jill Goede (winnares Big Brother) onthult of ze een zoon of dochter krijgt

Zien: Jill Goede (winnares <em>Big Brother</em>) onthult of ze een zoon of dochter krijgt Jill Goede liet even geleden weten dat ze voor de eerste keer moeder wordt en nu is ook het geslacht van de baby bekend. De Big Brother-winnares plaatst een video op social media waarin de gender reveal te zien is. Krijgt ze een zoon of dochter? Je ziet het in de video hierboven. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Echte meisjes in de jungle: Jill onzeker door dikke lippen en grote borsten andere meiden Bekijk deze video » Echte meisjes in de jungle: is ODOL een Oostenrijks gerecht of iets héél anders? Bekijk deze video » Koppel Big Brother winnares Jill en Leroy delen meest memorabele momenten Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 25 maart om 13:21

Jill Goede liet even geleden weten dat ze voor de eerste keer moeder wordt en nu is ook het geslacht van de baby bekend. De Big Brother-winnares plaatst een video op social media waarin de gender reveal te zien is. Krijgt ze een zoon of dochter? Je ziet het in de video hierboven.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's