Nieuw seizoen vtwonen weer verliefd op je huis start zondag op SBS6

Nieuw seizoen vtwonen weer verliefd op je huis start zondag op SBS6
Kijkcijferhit op de zondagavond

Kijktip :

Op de zondagmiddag en -avond barst het van de huizenprogramma's op de Nederlandse televisie, maar de populairste van het stel is waarschijnlijk vtwonen weer verliefd op je huis. Deze kijkcijferhit is vanaf zondag 21 februari terug met een nieuw seizoen op SBS6.

vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Make-over
Presentator Kees Tol gaat samen met een team van vtwonen-stylisten de komende weken weer aan de slag om mensen weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. Dat gebeurt door middel van een flinke make-over, die hopelijk aan de wensen van allebei de bewoners voldoet. In de eerste aflevering ontmoet Kees het stel Bianca en Dennis, die hun huis een nieuwe uitstraling willen geven.

Bouwval
De twee hebben een samengesteld gezin en ze wilden vooral een huis vinden dat groot genoeg was voor iedereen; elk lid van het gezin moest een eigen slaapkamer hebben. Vijf jaar geleden kochten ze een bouwval in Geffen (Noord-Brabant), waar ze maandenlang aan verbouwden. Het resultaat is een prachtige vrijstaande woning met vijf slaapkamers en grote tuin, maar Dennis wil graag nog zijn stempel drukken op het interieur.

Het nieuwe seizoen van vtwonen weer verliefd op je huis is vanaf zondag 21 februari wekelijks om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen vtwonen weer verliefd op je huis start zondag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier