Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 36

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 36
Kijktips voor 11 t/m 18 september

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in september 2021.

Lucifer, S6(a) (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
De serie volgt de gevallen engel Lucifer Morningstar (Tom Ellis), die besluit om op aarde detective Chloe Decker (Lauren German) te helpen met het oplossen van misdaden. Dennis Haysbert heeft in het vijfde seizoen een gastrol als God. Bekijk hier waar je Lucifer kunt streamen.

Kate (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over de huurmoordenaar Kate. Het gaat fout als ze vergiftigd wordt, waardoor ze nog maar kort te leven heeft. Met nog 24 uur leven op de teller heeft ze slechts een doel voor ogen. Ze wil absolute wraak nemen op de diegene die dit op zijn geweten heeft en begint een klopjacht door de straten van Tokio. Lees hier waar je vanaf 10 september Kate kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Kate.

Vuurdraak de Zilverdraak (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Firedrake, een jonge draak, bundelt zijn krachten met zijn beste vriend Sorrell en de weesjongen Ben. Ze beginnen aan een reis die hen over de Himalaya zal brengen. Ze hopen daar een mythische plek te vinden waar draken zich kunnen vestigen en de dreiging van de mensheid kunnen ontvluchten. Lees hier waar je vanaf 10 september Vuurdraak de Zilverdraak kunt kijken.

Jack Whitehall: Travels with my Father, S5 (vanaf dinsdag)

Netflix

Bron: Netflix
De joviale comedian Jack Whitehall en zijn stijve vader Michael maken reizen naar vreemde landen om hun band te versterken. Ze bezoeken samen de meest ongewone locaties en brengen meer tijd met elkaar door dan ooit tevoren. Bekijk hier waar je Jack Whitehall: Travels with my Father kunt streamen.

Schumacher (vanaf woensdag)

Netflix

Bron: Netflix
Een documentaire over het leven van de beroemde raceheld Michael Schumacher waarin zijn naasten aan het woord komen over zijn leven en carrière. Lees hier waar je vanaf 15 september Schumacher kunt kijken.

Sex Education, S3 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Otis Milburn is de zoon van een sekstherapeute, maar is zelf seksueel onervaren. Vanwege het beroep van zijn moeder weet hij echter met succes een klasgenoot met een seksprobleem te helpen. Samen met de opstandige Maeve Wiley besluit hij om een illegale sekstherapiepraktijk op zijn school te beginnen. Bekijk hier waar je Sex Education kunt streamen.

Nailed It, S6 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
In Nailed It! gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken. Bekijk hier waar je Nailed It kunt streamen.

Verder op Netflix

 • The World's Most Amazing Vacation Rentals, S2 (14 september)
 • Too Hot To Handle Latino (15 september)
 • Nightbooks (15 september)
 • Coach Carter (15 september)
 • Final Space, S3 (16 september)
 • My Heroes Were Cowboys (16 september)
 • Squid Game, S1 (17 september)
 • Chicago Party Aunt, S1 (17 september)
 • The Father Who Moves Mountains (17 september)
 • Ankahi Kahaniya (17 september)
 • The Stronghold (17 september)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 36 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier