Woensdag bij Jinek: Splinter Chabot over Televiziergala morgenavond

Woensdag bij Jinek: Splinter Chabot over Televiziergala morgenavond
De gasten van woensdag 13 oktober

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van woensdag 13 oktober.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van woensdag 13 oktober

  • De meest prachtige taarten, gebakjes, macarons en soezen; een patissier draait er zijn hand niet voor om. In Nederland zijn er maar drie patissiers met een Meester titel.Robèrt van Beckhoven, Hidde de Brabander en Rudolph van Veen schuiven aan en nemen lekkers mee.
  • Een drukke week voor Splinter Chabot! Morgen doet hij live verslag vanaf de Gouden Loper van de Televizierring en zondag start een nieuw seizoen van zijn talkshow SPLNTR! Vanavond blikt hij vooruit.
  • Ali B wordt zaterdag 40 jaar! Zaterdag verschijnt daarom een rauwe documentaire over zijn leven, heftige jeugd, zijn verslaafde vader en het straatleven van Amsterdam.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Jinek: Splinter Chabot over Televiziergala morgenavond of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV