Serierecensie: Hawkeye is actiekomedie van hoogste plank

Serierecensie: Hawkeye is actiekomedie van hoogste plank
Marvel brengt de maffia naar MCU

Film :

Vanaf 24 november staan de eerste twee afleveringen van Hawkeye op Disney Plus. De Marvel Disney+ series kiezen met Hawkeye een andere richting: die van kerst-actiekomedie. Lees hier de recensie van het eerste seizoen van Hawkeye.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Kerstmis
Voormalig Avenger Clint Barton heeft een schijnbaar eenvoudige missie: terug naar zijn familie voor Kerstmis. Dat wil hij doen met de hulp van Kate Bishop, een 22-jarige boogschutter die ervan droomt een superheld te worden.

Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Deze beoordeling gaat over aflevering 1 en 2 van de serie.

Deze serie is uitstekend te kijken voor de beginnende MCU fan: luchtig, vol met humor - die niet altijd even goed werkt - en een heerlijke kerstvibe die alleen voor de "Grinches" onder ons niet goed zal werken. Hawkeye lijkt de eerste Marvel serie te worden waarbij je niet al te veel hoeft na te denken en het gewoon over je heen te laten komen. We hopen dat de makers de maffia vibe van de eerste twee afleveringen vast kunnen houden. Voorlopig: 4 sterren.

Cast
Jeremy Renner (Arrival) en Hailee Steinfeld (Bumblebee) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Rhys Thomas (Comrade Detective).

Vanaf 24 november 2021 zijn de eerste twee afleveringen van Hawkeye te streamen op Disney Plus. Genre: Actie, Superhelden. IMDb-score: 8,3.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Hawkeye is actiekomedie van hoogste plank of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV