Vrijdag 3 december in Langs de Maas: bronwater uit de Ardennen

Vrijdag 3 december in Langs de Maas: bronwater uit de Ardennen
Huub Stapel vervolgt zijn reis

Kijktip :

Vorige week vrijdag begon acteur Huub Stapel aan zijn reis langs de Maas in het gelijknamige programma. In de tweede aflevering van Langs de Maas is hij nog altijd in Frankrijk.

Langs de Maas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Geschiedenis
De Maas is een invloedrijke rivier waar Nederland, België en Frankrijk hun vorm aan te danken hebben. Maar waar was de Maas allemaal getuige van? Welke geschiedenis sleurt de rivier met zich mee? Huub Stapel vertelt ons de historische en verbazingwekkende verhalen over de Maas.

Bron
In de tweede aflevering van Langs de Maas bezoekt Stapel een museum met relikwieën uit de Eerste Wereldoorlog. Vervolgens belandt hij in het schilderachtige geboortestadje van de dichter Rimbaud: Charleville-Mézières. In de Franse Ardennen drinkt hij geneeskrachtig water uit een ijzerhoudende bron.

Langs de Maas is elke vrijdag rond 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Langs de Maas terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 3 december in Langs de Maas: bronwater uit de Ardennen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV