Woensdag in Khalid & Sophie: Regisseur Arthur de Bruin over z'n docu Nederland Onder Water

Woensdag in Khalid & Sophie: Regisseur Arthur de Bruin over z'n docu Nederland Onder Water
Dit zijn de gasten van woensdag 6 april

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn terug met het tweede seizoen van hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 6 april. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie woensdag 6 april

  • Programmamaker Jurre Geluk en journalist Antoinnette Scheulderman zijn vanavond het duo van dienst. Zij gidsen ons door het nieuws van de dag.

  • Journalist Frank Hendrickx en onderzoeksjournalist Jan-Hein Strop schuiven vanavond aan om het te hebben over nieuwe informatie over de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden.

  • Regisseur Arthur de Bruin bracht uren onder water door. Nu brengt hij de documentaire Nederland Onder Water uit. Vanavond vertelt hij hierover samen met voice-over Gijs Scholten van Aschat. Nederland Onder Water draait vanaf nu in de bioscoop. In het najaar is de film te zien op televisie bij de NPO.

  • Verder plaatst radiomaker Wouter Bouwman weer een gebeurtenis van afgelopen week in historisch perspectief in ‘De Week van Wouter’.

  • En als zangeressen Wende Snijders en Froukje Veenstra hun krachten bundelen ontstaan er bijzondere dingen. Daar praten we vanavond over met ze én ze spelen het nummer ‘Troostzoekers’ voor ons.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV