Dinsdag in Khalid & Sophie: Heeft S10 een kans om te winnen op het Songfestival?

Dinsdag in Khalid & Sophie: Heeft S10 een kans om te winnen op het Songfestival?
Dit zijn de gasten van dinsdag 10 mei

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van dinsdag 10 mei. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie dinsdag 10 mei

  • Vandaag vormen sportverslaggever Fresia Cousiño Arias en journalist Arno Kantelberg ons duo van dienst. Zij loodsen ons door het nieuws van de dag. Hoe is het om in deze roerige tijden verslag te doen vanuit Rusland, China en de Verenigde Staten? Dat vragen we vanavond aan NOS-correspondenten Iris de Graaf (Rusland), Sjoerd den Daas (China) en Lucas Waagmeester (Verenigde Staten).

  • Schrijver Roxane van Iperen onderzoekt in haar nieuwe boek ‘Eigen welzijn eerst’ de link tussen extreemrechts en insta-moeders

  • Vanavond is de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Heeft Nederland een kans om te winnen, ook gezien de concurrentie? Dit bespreken we met rapper Sor, actrice en politicoloog Victoria Koblenko en podcastmaker Annefleur Schipper.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV