Woensdag in Op1: Wim Voermans & Peter Kee over Mark Rutte's verwijderde sms’jes

Woensdag in Op1: Wim Voermans & Peter Kee over Mark Rutte's verwijderde sms’jes
Dit zijn de gasten van woensdag 18 mei

Kijktip :

Woensdag is het de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 18 mei

  • In 2007 raakte duivenmelker Leo Snel zijn geliefde duif kwijt. Maar na vijftien jaar gebeurde het onmogelijke: afgelopen vrijdag stond opeens zijn duif voor het raam. Hoe kan het dat zijn zwarte doffer na zoveel jaren de weg teruggevonden heeft? Vanavond schuift Leo, samen met zijn duif, aan bij Op1.

  • Jarenlang verwijderde Mark Rutte in zijn ogen irrelevante sms’jes van zijn oude Nokia, omdat zijn telefoon te weinig opslagruimte zou hebben. Rechtsgeleerde Wim Voermans vindt dit onacceptabel, omdat politici volgens de wet transparant moeten zijn in hun communicatie, zodat er verantwoording over afgelegd kan worden. Hij schuift vanavond samen met politiek commentator Peter Kee aan bij Op1.

  • Verschillende corona-experts hebben fikse kritiek op het coronabeleid van het kabinet en vrezen voor een nieuwe lockdown in de herfst of de winter. Volgens minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers is het ook aan de samenleving om zichzelf goed voor te bereiden. Wat is zijn strategie? Vanavond is hij te gast bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Wim Voermans & Peter Kee over Mark Rutte's verwijderde sms’jes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV