Renske Leijten kritisch op verplichten hybride warmtepomp: "Neem maar een lening!"

Renske Leijten kritisch op verplichten hybride warmtepomp: "Neem maar een lening!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Renske Leijten</em> kritisch op verplichten <em>hybride warmtepomp</em>: &quot;Neem maar een lening!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Uiteraard denkt SP-politica Renske Leijten bij het verplichten van een hybride warmtepomp meteen aan de mensen met een kleine portemonnee - precies zoals je van de SP mag verwachten. Volgens Leijten neemt de overheid de burger nu niet bij de hand, maar legt het de risico's bij de huishoudens. Met andere woorden: "Neem maar een lening!", puur om de warmtepomp te kunnen betalen. En dat gaat er bij Leijten niet in. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renske Leijten kritisch op verplichten hybride warmtepomp: "Neem maar een lening!"

Uiteraard denkt SP-politica Renske Leijten bij het verplichten van een hybride warmtepomp meteen aan de mensen met een kleine portemonnee - precies zoals je van de SP mag verwachten. Volgens Leijten neemt de overheid de burger nu niet bij de hand, maar legt het de risico's bij de huishoudens. Met andere woorden: "Neem maar een lening!", puur om de warmtepomp te kunnen betalen. En dat gaat er bij Leijten niet in.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV