Vrijdag 20 mei in Tweede Hans: Marleen maakt zich zorgen om Hans

Vrijdag 20 mei in Tweede Hans: Marleen maakt zich zorgen om Hans
Hans geniet nog steeds niet van pensioen

Kijktip :

We zijn aanbeland bij de vierde aflevering van de comedy-dramaserie Tweede Hans, waarin Stefan de Walle in de rol van de gepensioneerde Hans kruipt. Na onverwacht vroeg te zijn gestopt met werken valt Hans in een zwart gat: wat moet hij met zijn tijd?

Tweede Hans gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zorgen
In deze vierde aflevering is te zien hoe vrouwlief Marleen zich steeds meer zorgen begint te maken om Hans. Ze ziet dat hij weinig onderneemt en vaak somber is. Daar kan ze zelf weinig aan veranderen, want Marleen heeft het steeds drukker op haar werk. Ondertussen blijft Hans zoeken naar een invulling van de dag.

Dierenasiel
Bij zijn zoektocht naar een nieuwe tijdsbesteding komt Hans uit bij het dierenasiel, waar hij een dagje gaat helpen. Ook gaat hij golfen met zijn schoonzoon Tom, maar het is het allemaal niet. Dan komt er tóch een plekje vrij in het koor. Dat lijkt Hans wel wat, maar dat gaat niet zonder slag of stoot: hij moet wel even auditeren.

Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV