Nieuwe komische misdaadserie Glad IJs vanaf vrijdag te zien op Veronica

Nieuwe komische misdaadserie Glad IJs vanaf vrijdag te zien op Veronica
Na De Kraak opnieuw een Vlaamse serie

Kijktip :

Veronica zendt vanaf vrijdag 20 mei de nieuwe komische misdaadserie Glad IJs uit. In deze Vlaamse serie volgen we Phil 'Frisco' Druyts, een hardwerkende selfmade man die extreem populair is onder zijn werknemers. Ondertussen heeft hij geen idee wat er in zijn eigen familie gebeurt.

Imperium
Phil heeft het ijscobedrijf van zijn schoonvader overgenomen. Onder zijn leiding is het uitgegroeid tot een waar imperium. Achter de schermen speelt er echter van alles, want Phils ambitieuze zoon weet zijn moeder over te halen haar aandelen - en daarmee een meerderheid van het bedrijf - te verkopen aan een multinational.

Wraak
Verteerd door teleurstelling bedenkt Phil een plan om wraak te nemen en in ieder geval een deel van zijn zuur verdiende geld terug te verdienen. Dat plannetje mislukt echter faliekant: in de eerste aflevering is te zien hoe Phil hardhandig ontvoerd wordt door een bende criminelen die uit is op een mooie som losgeld. Het hele land staat in rep en roer.

De Vlaamse misdaadserie Glad IJs is vanaf vrijdag 20 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op Veronica.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe komische misdaadserie Glad IJs vanaf vrijdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV