Joost Klein zakt nog verder bij bookmakers: nu ook gepasseerd door Oekraïne

Joost Klein zakt nog verder bij bookmakers: nu ook gepasseerd door Oekraïne

Joost Klein zakt nog verder bij <em>bookmakers</em>: nu ook gepasseerd door Oekraïne Het gaat bergafwaarts met de kansen voor Joost Klein, als we de bookmakers tenminste mogen geloven. Waar hij eerder deze week nog van drie naar vier zakte met Europapa is nu ook Oekraïne Nederland voorbij, waarmee we op de vijfde plek uitkomen. Geen reden tot stress overigens volgens Shownieuws-gezicht Eline de Ruig, die een enorme verrassing voorspelt waardoor Joost alsnog kan gaan winnen. De laatste stand bij de bookmakers, van Eurovisionworld.com, zie je hieronder. Daarbij valt ook op dat Zwitserland niet langer bovenaan staat maar gepasseerd is door Kroatië. Hierboven zie beelden van de repetitie van Joost Klein. Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside slacht Gover Meit, die de act van Joost Klein bedacht: 'Verschrikkelijk' Bekijk deze video » William Lee Adams: 'Joost Klein kan het Songfestival winnen' Bekijk deze video » 'Shownieuws onthult met welke verrassing Joost Klein op podium Songfestival staat' Bekijk deze video »
Songfestival :
Joost Klein zakt nog verder bij bookmakers: nu ook gepasseerd door Oekraïne
Donderdag 2 mei om 12:00

Het gaat bergafwaarts met de kansen voor Joost Klein, als we de bookmakers tenminste mogen geloven. Waar hij eerder deze week nog van drie naar vier zakte met Europapa is nu ook Oekraïne Nederland voorbij, waarmee we op de vijfde plek uitkomen. Geen reden tot stress overigens volgens Shownieuws-gezicht Eline de Ruig, die een enorme verrassing voorspelt waardoor Joost alsnog kan gaan winnen.

De laatste stand bij de bookmakers, van Eurovisionworld.com, zie je hieronder. Daarbij valt ook op dat Zwitserland niet langer bovenaan staat maar gepasseerd is door Kroatië. Hierboven zie beelden van de repetitie van Joost Klein.

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's