Actiefilm Aquaman met Amber Heard dinsdag te zien op Veronica

Actiefilm Aquaman met Amber Heard dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

In de Meimaand Filmmaand van 2022 heeft Veronica ook gekozen voor de geslaagde superheldenfilm Aquaman. Deze productie wordt nu echter overschaduwd door het feit dat de door velen verguisde Amber Heard erin meespeelt. De film is dinsdag te zien op Veronica en je kunt Aquaman streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Bekijk de volledige programmering van de Meimaand Filmmaand 2022 op Gids.tv.

Het verhaal
Aquaman volgt Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de Zeven Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte, die de zee vernietigt, en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
We kunnen het hier natuurlijk hebben over de geslaagde elementen uit Aquaman, zoals de special effects, kostuums en indrukwekkende onderwateropnamen. Bovenal is dit echter een film waarin de controversiële Amber Heard meespeelt. Haar juridische gevecht met ex-man Johnny Depp maakt momenteel wereldwijd de tongen los en de pijlen van het publiek zijn daarbij vooral gericht op Heard, die door vijanden wordt omschreven als een manipulatieve narcist die doelbewust de carrière van Depp kapotmaakte. Wat je ook van haar vindt, Aquaman blijft een vermakelijke film.

Cast
Naast Jason Momoa (Zack Snyder's Justice League) en Amber Heard (The Danish Girl) zijn ook Willem Dafoe (The Lighthouse), Patrick Wilson (The Conjuring) en Nicole Kidman (Bombshell) te zien in Aquaman. Deze film is geregisseerd door James Wan (Furious 7).

Aquaman (2018) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is dinsdag 24 mei om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, fantasy. Speelduur: 143 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Actiefilm Aquaman met Amber Heard dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV