Hart van Nederland: woningen Utrecht ontruimd na vondst meerdere explosieven (video)

Hart van Nederland: woningen Utrecht ontruimd na vondst meerdere explosieven (video)

Donderdag 25 april om 20:30

<em>Hart van Nederland</em>: woningen Utrecht ontruimd na vondst meerdere explosieven (video) De politie heeft donderdag in Utrecht meerdere explosieven gevonden, meldt Hart van Nederland. De explosieven zijn gevonden in een garagebox in de wijk Overvecht. Zo'n twaalf tot veertien omliggende woningen zijn uit voorzorg ontruimd, laat een woordvoerster van de politie weten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Enorme brand in Hazerswoude-Dorp: bekijk de beelden Bekijk deze video » Hart van Nederland: peperdure auto crasht en raakt flink beschadigd in Asten (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonde bij steekpartij in winkelcentrum Hoofddorp (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft donderdag in Utrecht meerdere explosieven gevonden, meldt Hart van Nederland. De explosieven zijn gevonden in een garagebox in de wijk Overvecht. Zo'n twaalf tot veertien omliggende woningen zijn uit voorzorg ontruimd, laat een woordvoerster van de politie weten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's