Nieuwe misdaadserie FBI: International vanaf maandag te zien op Veronica

Nieuwe misdaadserie FBI: International vanaf maandag te zien op Veronica
Spin-off van FBI

Kijktip :

De Amerikaanse misdaadserie FBI is sinds 2018 een groot internationaal succes. Dit heeft al meerdere spin-offs opgeleverd en vanaf maandag 6 juni is de nieuwste daarvan te zien op Veronica. FBI: International speelt zich - zoals de naam al aangeeft - grotendeels af in het buitenland.

Crossover
De eerste aflevering van FBI: International vormt de afsluiting van een crossover-aflevering die begon bij de start van het vierde seizoen van FBI en verderging bij de opening van de derde reeks van FBI: Most Wanted. Nu krijgen we eindelijk te zien hoe een ogenschijnlijk simpel moordonderzoek in New York ten einde komt in het buitenland.

Boedapest
Het moordonderzoek begon in New York op federaal terrein, maar veranderde in een klopjacht op een gevaarlijke voortvluchtige met banden in de vrouwen- en wapenhandel. Agent Scott Forrester en zijn FBI-vliegteam in Boedapest gaan naar Kroatië om deze Amerikaanse voortvluchtige op te pakken die met een 14-jarig meisje naar Zagreb is gevlucht.

De Amerikaanse misdaadserie FBI: International is vanaf maandag 6 juni wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's