Donderdag in BEAU: Joshua Nolet en Guido Joseph spelen nieuwe single 'Superman'

Donderdag in BEAU: Joshua Nolet en Guido Joseph spelen nieuwe single 'Superman'
Dit zijn de gasten van donderdag 9 juni

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op donderdag 9 juni.

De gasten bij Beau van donderdag 9 juni

  • Chef’Special staat aan de vooravond van weer een festivalzomer. En die gaan ze in met nieuwe muziek! Joshua Nolet en Guido Joseph vertellen over hun nieuwe single 'Superman' en ze spelen uiteraard live!

  • We kennen hem vooral van zijn snor en gortdroge humor van de Slimste Mens, maar Jeroom Snelders is vooral cartoonist. Voor het eerst in zijn 20 jarige carrière gaat hij nu zijn kunst verkopen. Waarom? Dat legt hij vanavond uit!

  • Verslavingsartsen zitten met hun handen in het haar. Sinds de legalisering van online gokken is het aantal gokverslaafden tot wel 50% gestegen. We bespreken het met verslavingsarts Marcel Marijnissen en ex-verslaafde Marcel van den Top.

  • Fans van Elvis kunnen hun hart ophalen: er komt een maar liefst 2 uur en 40 minuten durende film over 'The King of Rock and Roll' aan.René Mioch zag de film al in Cannes. Ook journalist Babs Assink en The Voice Kids-winnaar Dax schuiven aan!

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's