Beau gemist? Waarom was Donny M. vrij?

Beau gemist? Waarom was Donny M. vrij?

Donderdag 9 juni 2022 om 09:53

De familie van de vorige week vermoorde Gino haalde tijdens de stille tocht in Kerkrade hard uit naar de overheid: 'We hopen dat Nederland wakker geschud is en hiervan geleerd wordt, er is gefaald', vertelt Beau van Erven Dorens.

Waarom was Donny M. vrij?
De presentator vervolgt: 'Dan gaat het natuurlijk over de vermoedelijke dader, die in 2017 ook zo'n affaire had.' Maar waar is het fout gegaan bij deze Donny M. en waarom mocht hij de kliniek verlaten? Beau sprak erover met advocate Clarice Stenger. Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Waarom was Donny M. vrij? De familie van de vorige week vermoorde Gino haalde tijdens de stille tocht in Kerkrade hard uit naar de overheid: 'We hopen dat Nederland wakker geschud is en hiervan geleerd wordt, er is gefaald', vertelt Beau van Erven Dorens. Waarom was Donny M. vrij?De presentator vervolgt: 'Dan gaat het natuurlijk over de vermoedelijke dader, die in 2017 ook zo'n affaire had.' Maar waar is het fout gegaan bij deze Donny M. en waarom mocht hij de kliniek verlaten? Beau sprak erover met advocate Clarice Stenger. Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Waarom was Donny M. vrij?

Actuele video's

Meer actuele video's