Zondag 12 juni in Boerderij van Dorst: Douwe Bob en Katja Schuurman

Zondag 12 juni in Boerderij van Dorst: Douwe Bob en Katja Schuurman
Opnieuw een bijzonder duo op bezoek

Kijktip :

In de derde aflevering van het tweede seizoen van Boerderij van Dorst ontvangt Raven van Dorst opnieuw een spraakmakend duo. Deze week komen zanger Douwe Bob en actrice/tv-persoonlijkheid Katja Schuurman helpen op de boerderij.

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kinderen en corona
Douwe Bob haalde het afgelopen jaar vaker het nieuws door privéperikelen dan met zijn muziek. De Songfestivaldeelnemer van 2016 (waar hij elfde werd) verwachtte op hetzelfde moment drie kinderen bij drie verschillende vrouwen. Ook was hij een fanatieke criticaster van de invoering van de coronapas bij zijn concerten.

Relatie
Katja Schuurman beleefde haar grote doorbraak in 1994, toen ze een rol kreeg in Goede tijden, slechte tijden. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse mediawereld. Vorig jaar verbrak ze haar relatie met chefkok Freek van Noortwijk, met wie ze een dochter had. Inmiddels heeft ze echter ook weer een nieuwe liefde.

Boerderij van Dorst is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's