Spelshow 5 tegen 5 met Gordon vanaf vrijdag weer te zien op SBS6

Spelshow 5 tegen 5 met Gordon vanaf vrijdag weer te zien op SBS6
Herhalingen op de plek van Vandaag Inside

Kijktip :

SBS6 haalt deze zomer een aantal herhalingen van stal om de lacune die Vandaag Inside achterlaat op te vullen. Vanaf vrijdag 24 juni is dat de spelshow 5 tegen 5, een klassieker van de Nederlandse televisie die in 2021 terugkeerde.

5 tegen 5 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Inschatten
Het format van het spel is in al die jaren ongewijzigd gebleven. Twee teams van elk vijf spelers nemen het tegen elkaar op. Ze beantwoorden vragen die gebaseerd zijn op onderzoek onder de Nederlandse bevolking. Aan de kandidaten de opdracht om in te schatten hoe de meerderheid ergens over denkt.

Presentatie
5 tegen 5 is al jaren een international succes en in tientallen landen te zien op televisie. Ook in Nederland kent het een lange geschiedenis: Willem Ruis was van 1982 tot 1986 de eerste presentator en sindsdien heeft het programma meerdere comebacks gemaakt. Nu is Gordon de presentator van dienst.

5 tegen 5 is vanaf vrijdag 24 juni wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van 5 tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spelshow 5 tegen 5 met Gordon vanaf vrijdag weer te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV