Recensie: Panama op Netflix brengt lekkere 80s-vibes met mooie dames in slechte actiefilm

Recensie: Panama op Netflix brengt lekkere 80s-vibes met mooie dames in slechte actiefilm
Met Mel Gibson en Cole Hauser

Film :

Vanaf 29 juni is de film Panama te zien op Netflix. Wie hoopt dat Mel Gibson een prominente rol heeft in deze nieuwe actiethriller, heeft het mis: De beste man heeft een schermtijd van een kleine 10 minuten. Lees hier de filmrecensie van Panama.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

The revolution is heating up
Voormalig commandant Stark (Mel Gibson) stuurt de ex-marinier James Becker op een undercovermissie. Deze moet een zeer belangrijke deal sluiten met een gevaarlijke en onbetrouwbare tegenpartij. Te midden van de hevige burgeroorlog moet Becker afrekenen met huurmoordenaars en onderhandelingen voeren met de vijand.

Acteur Mel Gibson is Stark in de film 'Panama'

Beoordeling van Gids.tv: ★

Entertainment-score: 29% | IMDb ★ 3,4

Met dit soort films heb je eigenlijk maar vier wensen: dikke actie, sterke gevechtsscènes, mooie vrouwen en een biertje op tafel. Mooie vrouwen en biertje: Check! Verder is deze productie om te huilen. Vooral de irritante trillende camerabeelden, het slechte acteerwerk en het magere verhaal zijn een grote tegenvaller. Maar nog erger: de grote actie blijft uit en dat is dan ook het grootste gebrek aan deze actiethriller, die eigenlijk dat label niet verdient. Een typische RTL7 "meer voor mannen" productie, maar zelfs die doelgroep zal de handdoek in de ring gooien. Het advies is duidelijk: overslaan. Je mist bijzonder weinig. Eén ster.

Cast
Naast Mel Gibson (Father Stu) en Cole Hauser (The Last Champion) zijn ook Mauricio Hénao (Jesús de Nazaret) en Kiara Liz (Millonario sin amor) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Mark Neveldine (The Vatican Tapes).

Vanaf 29 juni 2022 is de film Panama te zien op Netflix. Genre: Actie, Thriller. Tijdsduur: 95 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's