Zo doet de NOS verslag van het EK voetbal voor vrouwen 2022 op tv

Zo doet de NOS verslag van het EK voetbal voor vrouwen 2022 op tv
Alle duels live plus nieuws- en praatprogramma's

Kijktip :

Van woensdag 6 juli tot en met zondag 31 juli zet de NOS vol in op het EK voetbal voor vrouwen, dat dit jaar in Engeland zal worden afgelegd. De wedstrijden worden natuurlijk live uitgezonden, maar er is meer. Gids.tv heeft het volledige overzicht.

Live wedstrijden
De wedstrijden in de groepsfase en in de knock-out fase zijn bijna allemaal live te zien op tv. De wedstrijden van 18.00 uur zijn te zien op NPO 1, die van 21.00 uur op NPO 3. Alle wedstrijden zijn te zien op NOS.nl. De openingswedstrijd, de wedstrijden van Nederland en de knock-out ronde zijn ook te zien op een livestream via Gids.tv.

Bekijk ook het volledige speelschema van het EK voetbal voor vrouwen 2022.

NOS Studio Engeland
Op prime time (20.30 uur) zal de NOS weer een talkshow uitzenden, die dit jaar NOS Studio Engeland gaan heten. Sjoerd van Ramshorst en vaste analist Suse van Kleef gaat samen met analisten en gasten praten over de laatste ontwikkeling. In de eerste fase van het toernooi zie je de talkshow op NPO 3, later gaat dit over op NPO 1.

Analyses
De analyses, voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden van het Nederlands elftal worden vanuit Engeland gepresenteerd door Gert van 't Hof, die wordt bijgestaan door twee analisten waaronder Leonne Stentler. Rivkah op het Veld doet de interviews op het veld.

Het EK voetbal voor vrouwen 2022 is vanaf woensdag 6 juli dagelijks op wisselende tijden live te zien bij de NOS op NPO 1, NPO 3 en NOS.nl met als dagelijks praatprogramma NOS Studio Engeland om 20.30 uur op NPO 3. Bekijk meer van het EK voetbal voor vrouwen 2022.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV