Speelschema: EK voetbal voor vrouwen 2022 live op tv en online

Speelschema: EK voetbal voor vrouwen 2022 live op tv en online
Alle duels van het EK op een rij

Sport :

Een jaar na de mannen is ook weer de beurt aan de vrouwen om zichzelf te bewijzen. Het uitgestelde EK vrouwenvoetbal, die eerst in 2021 zou worden gespeeld, is van woensdag 6 juli tot en met zondag 31 juli te zien. Veel duels zijn op NPO 1 en NPO 3 te zien, maar alle wedstrijden zijn te volgen via NOS.nl en de belangrijke wedstrijden via de Gids.tv-livestream.

Op tv
De wedstrijden zijn over het algemeen te zien op tv: de wedstrijden om 18.00 uur zijn te zien op NPO 1, de wedstrijden om 21.00 uur op NPO 3. De wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen worden met zekerheid uitgezonden op NPO 1.

Speelschema: EK voetbal voor vrouwen

woensdag 27 juli

  • 21.00 uur: Duitsland - Frankrijk (halve finale NPO 1)

zondag 31 juli

  • 18.00 uur: ENGELAND – Duitsland/Frankrijk (finale, NPO 1)

De tekst gaat verder onder deze video's

Leeuwinnen
De regerend Europees kampioen is uiteraard het Nederlands elftal, ofterwijl de Oranje Leeuwinnen. De dames zijn ditmaal echter niet de grote favoriet: Het Zweedse en het Engelse elftal (onder leiding van oud-bondscoach Sarina Wiegman) zijn de grote favorieten.

Samenvattingen EK voetbal voor vrouwen

Groepsfase

Knock-out fase

Bekijk ook hoe je het EK 2022 online kunt kijken, hoe je het EK kunt volgen bij de NOS en bekijk ook alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's