Recensie: DC League of Super-Pets is een vrolijke animatiefilm voor het hele gezin

Recensie: DC League of Super-Pets is een vrolijke animatiefilm voor het hele gezin
Met stemmen van Dwayne Johnson (OV) en Rico Verhoeven (NL)

Film :

Vanaf 3 augustus is de film DC League of Super-Pets te zien in de Nederlandse bioscopen. De wereld is in groot gevaar als Superman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Green Lantern in grote problemen komen door een boosaardige cavia Lulu. Maar er is hoop in de duisternis. Lees hier de filmrecensie van DC League of Super-Pets.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Superhelden in gevaar
Wanneer Superman en de rest van de Justice League worden ontvoerd, moet Krypto de Super-Dog een losgeslagen opvangpakket - Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn - overtuigen om hun eigen nieuwe krachten onder de knie te krijgen en help hem de superhelden te redden.

Bron: Warner Bros. Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 78% | IMDb ★ 7,8

Wie wil vechten tegen een groot leger cavia's. moet zeker deze animatiefilm checken. Onze helden zitten namelijk in flink noodweer en jij kunt ze helpen! DC League of Super-Pets scoort punten bij zowel het jonge als het oudere publiek in een avontuur waar de huisdieren natuurlijk een hoofdrol spelen. De chemie tussen stoere witte hond Krypto (de hond van Superman) en Ace zijn bij vlagen hilarisch en schurkenrol van Cavia Lulu steelt de show. Voor de Nederlandse versie heeft Rico Verhoeven de stem van Krypto ingesproken, en voor de Engelse versie was dat Dwayne Johnson. Het feit dat deze mannen hun krachten kwijt kunnen raken is ondenkbaar, maar deze hond krijgt het voor elkaar. Een erg grappige animatiefilm, die vast en zeker een deel 2 gaat krijgen. Drieënhalve ster.

Cast
Voor de Engelse versie zijn de stemmen te horen van onder andere Kevin Hart, Dwayne Johnson en Kate McKinnon. Voor de Nederlandse versie zijn Rico Verhoeven, Défano Holwijn en Georgina Verbaan te horen. Deze productie is geregisseerd door Jared Stern en Sam Levine (The Lego Batman Movie).

Vanaf 3 augustus 2022 is de film DC League of Super-Pets te zien in de bioscopen. Genre: Animatie, Komedie, Avontuur, Actie. Tijdsduur: 106 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV