PSV - FC Emmen live op tv (Eredivisie)

PSV - FC Emmen live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de eerste speelronde

Sport :

Op zaterdag 6 augustus spelen PSV en FC Emmen in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - FC Emmen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Ruud van Nistelrooij is klaar voor het nieuwe seizoen, vooral omdat de ploeg van de gloednieuwe coach de Johan Cruijff Schaal won van regerend landskampioen Ajax. Een eerste overwinning, thuis van Emmen, kan een goed begin zijn voor de Eindhovenaren.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - FC Emmen is zaterdag 6 augustus om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV