Tweede deel concertregistratie Hyper van Davina Michelle zie je vrijdag op SBS6

Tweede deel concertregistratie Hyper van Davina Michelle zie je vrijdag op SBS6
Concert in Ahoy Rotterdam

Kijktip :

Op 20 en 21 mei van dit jaar stond Davina Michelle met haar eigen show in het Ahoy in Rotterdam. Na een optreden op het Songfestival kreeg ze de smaak te pakken en dook ze de zaal weer in voor een eigen show. Het eerste deel van de show kun je nu terugkijken bij Gids.tv, het tweede deel is vrijdag te zien op SBS6.

Tweede deel Davina Michelle met 'Hyper' gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Voorprogramma
Ze stond eerder al in het voorprogramma van de internationale artiest P!NK en gaf een pauze-optreden op het Europese feest dat het Eurovisie Songfestival heet. Afgelopen mei gaf ze dan haar allereerste solo-show, die al een aantal keer was uitgesteld.

Camera's
Talpa was met heel veel camera's aanwezig bij de twee concerten van Davina en maakte daar een registratie van die twee keer een uur bestrijkt. Het eerste deel was op donderdag 5 augustus te zien op SBS6 en is nu terug te kijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Het tweede deel van de concertregistratie van Davina Michelle met 'Hyper' is op vrijdag 12 augustus om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt het eerste deel van Hyper van Davina Michelle terugkijken op Gids.tv, het tweede deel is binnenkort terug te kijken.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV