Davina Michelle's concert Hyper deel 1 vrijdag op SBS6: bekijk eerste beelden

Davina Michelle's concert Hyper deel 1 vrijdag op SBS6: bekijk eerste beelden

Vrijdagavond kun je thuis genieten van een concert, hiervoor hoef je niet eens de deur uit te gaan. Op SBS6 wordt namelijk het eerste deel van de concertregistratie van Davina Michelle met Hyper uitgezonden. De zangeres stond eerder dit jaar met haar eigen show in Ahoy Rotterdam en deze wordt in twee delen uitgezonden. Davina is onder meer bekend van hits als Duurt te lang, Sweet water en Beat me.

Bekijk de eerste beelden van de concertregistratie van Davina Michelle hieronder.

De tweedelige concertregistratie van Davina Michelle met 'Hyper' is op vrijdag 5 augustus en vrijdag 12 augustus om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt Hyper van Davina Michelle terugkijken op Gids.tv.

Davina Michelle's concert <em>Hyper</em> deel 1 vrijdag op SBS6: bekijk eerste beelden Vrijdagavond kun je thuis genieten van een concert, hiervoor hoef je niet eens de deur uit te gaan. Op SBS6 wordt namelijk het eerste deel van de concertregistratie van Davina Michelle met Hyper uitgezonden. De zangeres stond eerder dit jaar met haar eigen show in Ahoy Rotterdam en deze wordt in twee delen uitgezonden. Davina is onder meer bekend van hits als Duurt te lang, Sweet water en Beat me. Bekijk de eerste beelden van de concertregistratie van Davina Michelle hieronder. De tweedelige concertregistratie van Davina Michelle met 'Hyper' is op vrijdag 5 augustus en vrijdag 12 augustus om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt Hyper van Davina Michelle terugkijken op Gids.tv. Beau gemist? Davina Michelle genoot volop van soloshow in vol Ahoy Bekijk deze video » Davina Michelle als wassen beeld in Madame Tussauds: "Beetje creepy" (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV