Nieuw op HBO Max: Deze films en series zijn nieuw in september 2022

Nieuw op HBO Max: Deze films en series zijn nieuw in september 2022
Met onder meer Rick and Morty

Kijktip :

De zomermaanden zijn voorbij gevlogen, nu tijd voor het lekkere lichte najaar, waarbij waarschijnlijk nog genoeg avonden in de tuin, maar ook al onder een dekentje op de bank zullen worden doorgebracht. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2022.

Kijktips van Gids.tv

Elvis (2 september)

HBO Max

Bron: HBO Max
Het verhaal over de wereldberoemde zanger Elvis Presley. Hij is musicus die niet alleen omringd wordt door zijn vele fans, maar ook door zijn eigen manager. Deze Tom Parker (Tom Hanks) is een raadselachtige aanwezigheid die veel alledaagse zaken uit het leven van Elvis beheert. Lees hier waar je Elvis kunt kijken.

House of Dragon, S1 (elke maandag)

HBO Max

Bron: HBO Max
De Targaryen-dynastie is op het absolute toppunt van zijn macht, met meer dan 15 draken onder hun juk. De meeste rijken - echt en ingebeeld - brokkelen af van zulke hoogten. In het geval van de Targaryens begint hun langzame val bijna 193 jaar vóór de gebeurtenissen van Game of Thrones, wanneer koning Viserys Targaryen breekt met een eeuw traditie door zijn dochter Rhaenyra tot erfgenaam van de IJzeren Troon te benoemen. Bekijk hier waar je House of Dragon kunt streamen.

Rick and Morty, S6 (5 september)

HBO Max

Bron: HBO Max
Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die recent de banden met zijn familie heeft aangehaald. Hij spendeert het meeste van zijn tijd met zijn kleinzoon Morty waarbij ze grootse avonturen beleven in de ruimte en alternatieve universums. Bekijk hier waar je vanaf 5 september Rick & Morty kunt streamen.

Primal, S2 (15 september)

HBO Max

De serie Primal gaat over een grotbewoner aan de vooravond van de evolutie en een dinosaurus die op het punt van uitsterven staat. Ze moeten van ellende vriendschap sluiten om te overleven in een gewelddadige primordiale wereld. Bekijk hier waar je Primal kunt streamen.

Industry, S2 (finale op 19 september)

De serie volgt een groep jonge afgestudeerden die strijden om een beperkt aantal vaste posities bij een vooraanstaande investeringsbank in Londen. De grenzen tussen collega, vriend, minnaar en vijand vervagen al snel als ze zich verdiepen in een bedrijfscultuur die wordt bepaald door seks, drugs en ego. Bekijk hier waar je vanaf 19 september Industry kunt streamen.

Verder op HBO Max

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's