Serierecensie: She Hulk: Attorney at Law is "super" rechtbank komedie

Serierecensie: She Hulk: Attorney at Law is "super" rechtbank komedie
Van advocaat naar groen monster

Film :

Vanaf 18 augustus staat de eerste aflevering van She Hulk: Attorney at Law op Disney+. De volgende Marvel serie staat weer voor de deur en in negen afleveringen proberen de makers het jarenlange verhaal van de She Hulk te vertellen. Lukt dat ze een beetje? Lees hier onze eerste indruk van She Hulk: Attorney at Law.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Superhuman law
Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner. Door omstandigheden heeft ze krachten gekregen die vergelijkbaar zijn met die van haar neef, die haar nu probeert te leren hoe ze die kan gebruiken.

Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 82% | IMDb ★ 5,8

Deze recensie gaat over de eerste aflevering van She Hulk: Attorney at Law.

Een soort rechtbankkomedie is een genre die we binnen het zogenaamde Marvel Cinematic Universe nog niet hebben gezien. En wie beter dan de charismatische Tatiana Maslany om de serie te dragen, iets dat zij in de eerste aflevering uitstekend doet. Ook het rolletje dat MCU veteraan Mark Ruffalo in de serie met zich meebrengt is daar een goede aanvulling voor. Natuurlijk kunnen we niet zwijgen over de CGI: alhoewel het er een stuk beter uitziet dan in de trailers, is het nog steeds niet echt goed, maar ook niet echt storend. Het begin is in ieder geval veelbelovend, zoals eigenlijk bij elke serie die Marvel ons op Disney+ heeft gebracht. We weten dat de series halverwege een eindje kunnen inzakken en in de finale sterk terug kunnen komen. Of dat bij deze serie ook gaat gebeuren, gaan we zien. Er zijn in ieder geval drie afleveringen meer dan in de meeste Marvel-series: 4 sterren.

Cast
Tatiana Maslany (Orphan Black) en Mark Ruffalo (Dark Waters) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Kat Coiro en Jessica Gao.

Vanaf 18 augustus 2022 is wekelijks een nieuwe aflevering van She Hulk: Attorney at Law te streamen op Disney+. Genre: komedie, superhelden. Totaal aantal afleveringen: 9.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV