Slotaflevering Boeren, bijbels en beauties maandag te zien op SBS6

Slotaflevering Boeren, bijbels en beauties maandag te zien op SBS6
Serie over Spakenburg sluit af

Kijktip :

De afgelopen weken namen we een kijkje in het beroemde vissersdorp Spakenburg, waar we een aantal bekende inwoners volgden bij hun dagelijkse beslommeringen. Maandag (22 augustus) is de slotaflevering van Boeren, bijbels en beauties te zien op SBS6.

Boeren, bijbels en beauties gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Kappers
In Boeren, bijbels en beauties maakten we kennis met Menno en Jolanda, die samen de zorgboerderij De Veldmuis runnen. Ook dochter Melenie en zoon Rick helpen mee. Ook volgen we dominee Gertjan, die zich inzet voor jongeren, en zijn gezin. Andere hoofdrolspelers zijn bloemist Dirk-Geert en zijn man Jeroen en de eeuwig vrolijke Gretia en Jeanette. Zij runnen Kapsalon Double B.

Kijkcijfers
Helaas werd Boeren, bijbels en beauties niet het kijkcijferkanon waar SBS6 op hoopte, maar dat is ook bijna niet te doen in de warme zomermaanden - een periode van vakantie en weinig televisie. Met deze serie hoopten de makers het succes van Urk! te evenaren, het programma over dat andere beruchte vissersdorp op SBS6.

De slotaflevering van Boeren, bijbels en beauties is maandag 22 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's