Boeren, bijbels en beauties: ‘Walter snurkt zo erg maar is te leuk om af te maken’

Boeren, bijbels en beauties: ‘Walter snurkt zo erg maar is te leuk om af te maken’

In Boeren, bijbels en beauties doet Marja een boekje open over haar geliefde Walter en het geluid dat hij in de nachten produceert. “Walter snurkt zo erg en hij is te leuk om af te maken.” Volgens Walter begint het met een elleboog en wordt er wat geschopt, als hij de nachtrust van zijn vrouw verstoort. En hij heeft zelfs een keer een horloge om gehad dat stroomschokken gaf.

Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder.

Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Boeren, bijbels en beauties</em>: ‘Walter snurkt zo erg maar is te leuk om af te maken’ In Boeren, bijbels en beauties doet Marja een boekje open over haar geliefde Walter en het geluid dat hij in de nachten produceert. “Walter snurkt zo erg en hij is te leuk om af te maken.” Volgens Walter begint het met een elleboog en wordt er wat geschopt, als hij de nachtrust van zijn vrouw verstoort. En hij heeft zelfs een keer een horloge om gehad dat stroomschokken gaf. Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder. Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Boeren, bijbels en beauties gemist? Boer Menno lost 'sokken probleem' op Bekijk deze video » Boeren, bijbels en beauties gemist? 'Nee' komt niet voor in zijn woordenboek Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV