PSV - Rangers live op tv (play-off Champions League)

PSV - Rangers live op tv (play-off Champions League)
Bereiken Eindhovenaren de groepsfase?

Sport :

Woensdag (24 augustus) is het de dood of de gladiolen voor PSV. Bereiken ze voor het eerst sinds het seizoen 2018/2019 de groepsfase van de Champions League? De wedstrijd PSV - Rangers is vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Rangers

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenduel
PSV had zich een riantere uitgangspositie kunnen verschaffen dan het nu heeft, zoveel is wel duidelijk. Het heenduel in Glasgow werd met 2-2 gelijkgespeeld, hoewel PSV het betere van het spel had. Ibrahim Sangaré bracht de Eindhovenaren op voorsprong, waarna Antonio Čolak al snel de gelijkmaker scoorde. Een blunder van doelman Walter Benítez bracht PSV op achterstand, maar Armando Obispo herstelde de schade.

Van Bronckhorst
Nu moet PSV in eigen huis de klus klaren tegen een niet al te indrukwekkend Rangers. Er liggen dus genoeg kansen voor de Eindhovenaren om de Champions League te bereiken. De wedstrijd tegen Rangers betekent ook een ontmoeting tussen coaches Ruud van Nistelrooij en Giovanni van Bronckhorst, die elkaar nog goed kennen uit hun tijd bij het Nederlands elftal.

De wedstrijd PSV - Rangers is woensdag 24 augustus om 21.00 uur live te zien op RTL 7. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV