De Bondgenoten: playback-acts worden beoordeeld door Miss Envy Peru

De Bondgenoten: playback-acts worden beoordeeld door Miss Envy Peru

<em>De Bondgenoten</em>: playback-acts worden beoordeeld door Miss Envy Peru In De Bondgenoten moeten de kandidaten playbacken. Voor de verdienopdracht moeten de teams ieder één liedje lipsyncen en nadoen. En er komt een zeer belangrijk jurylid de loods binnen lopen, namelijk Miss Envy Peru. Deze 'Queen of the Lipsync' was de winnaar van Drag Race Holland seizoen 1. Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: ijdele Davey uitgemaakt voor narcist Bekijk deze video » De Bondgenoten: gaat Bo zijn vriendin inlichten over nieuwe vlam Chelsea? Bekijk deze video » De Bondgenoten: Bo geeft relatie-update na flirt met Chelsea, 'ze is heel verdrietig' Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 26 april om 14:40

In De Bondgenoten moeten de kandidaten playbacken. Voor de verdienopdracht moeten de teams ieder één liedje lipsyncen en nadoen. En er komt een zeer belangrijk jurylid de loods binnen lopen, namelijk Miss Envy Peru. Deze 'Queen of the Lipsync' was de winnaar van Drag Race Holland seizoen 1.

Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's