Maandag in Op1: Teun van de Keuken, Marijn Frank over 20 jaar Keuringsdienst van waarde

Maandag in Op1: Teun van de Keuken, Marijn Frank over 20 jaar Keuringsdienst van waarde
Dit zijn de gasten van maandag 22 augustus

Kijktip :

Maandagavond presenteren Natasja Gibbs en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 22 augustus.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van maandag 22 augustus

  • Van actievoeren tegen kindslavernij op de cacao-plantages tot onderzoeken welke kaas er in een kaassoufflé zit: al twintig jaar controleert de Keuringsdienst van Waarde de voedselfabrikanten, waarin Teun van de Keuken en Marijn Frank al veel hebben bereikt op de consumentenmarkt. Vanavond in Op1 blikken we met de presentatoren vooruit op het nieuwe seizoen.

  • Vele vacatures zijn nog niet vervuld, maar toch start vandaag voor veel scholen het nieuwe schooljaar vol met uitdagingen. Hoe gaan de scholen met lerarentekorten hun roosters volmaken? En gaat het uitstellen van een schoolkeuze, waar minister Dennis Wiersma voor pleit, de kansenongelijkheid in het onderwijs oplossen? Dat bespreken we in Op1 met basisschooldirecteur Cordula Rooijendijk en leerkracht Ismail Aghzanay.

  • Ondanks de oorlog in Oekraïne start morgen de voetbalcompetitie ‘gewoon’ weer. Er gelden strenge veiligheidsregels en publiek is niet toegestaan. Maar hoe kan er een competitie gespeeld worden, terwijl er altijd risico op een raketaanslag in de lucht hangt. Vanavond blikken we in Op1 met Evgeniy Levchenko vooruit.

  • De Tweede Kamer komt terug van reces voor het ingelaste Kamerdebat over de stikstofuitspraak van Wopke Hoekstra. Politiek duiders Thomas van Groningen en Peter Kee blikken samen met wetenschapper Han Olff vooruit. Hij is met 35 andere wetenschappers klaar met de twijfel die er in de stikstofcrisis gezaaid wordt.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV