PvdA-fractievoorzitterAttje Kuiken in Op1 over de asielcrisis: "Het is onverstandig"

PvdA-fractievoorzitterAttje Kuiken in Op1 over de asielcrisis: "Het is onverstandig"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De asielcrisis, het meest zichtbaar op het aanmeldcentrum in Ter Apel, vraagt om extra stappen. Fractievoorzitter van de PvdA Attje Kuiken vertelt in Op1 over de asielcrisis.

Tekst gaat verder onder de video.

PvdA-fractievoorzitter<em>Attje Kuiken</em> in <em>Op1</em> over de <em>asielcrisis</em>: &quot;Het is onverstandig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De asielcrisis, het meest zichtbaar op het aanmeldcentrum in Ter Apel, vraagt om extra stappen. Fractievoorzitter van de PvdA Attje Kuiken vertelt in Op1 over de asielcrisis. Tekst gaat verder onder de video. Onverstandig"Het is onverstandig. Je bent iets kapot aan het maken, dat je jaren hebt genegeerd. Kortom, grote mond, maar uiteindelijk niets gedaan", aldus Attje Kuiken. Burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma reageert op de uitspraak van Kuiken: "Waar het nu niet over gaat, is wat gemeentes nodig hebben om mensen te kunnen opvangen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
PvdA-fractievoorzitterAttje Kuiken in Op1 over de asielcrisis: "Het is onverstandig"

Onverstandig
"Het is onverstandig. Je bent iets kapot aan het maken, dat je jaren hebt genegeerd. Kortom, grote mond, maar uiteindelijk niets gedaan", aldus Attje Kuiken. Burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma reageert op de uitspraak van Kuiken: "Waar het nu niet over gaat, is wat gemeentes nodig hebben om mensen te kunnen opvangen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV