FBI: Most Wanted seizoen 3 vanaf zondag 27 augustus te zien op Veronica

FBI: Most Wanted seizoen 3 vanaf zondag 27 augustus te zien op Veronica
Elke week een dubbele aflevering

Kijktip :

Vanaf zondag (28 augustus) is het nieuwste, derde seizoen van de Amerikaanse misdaadserie FBI: Most Wanted te zien op Veronica. Deze serie is een spin-off van het succesvolle FBI, sinds 2018 te zien op de Nederlandse televisie.

Dubbele afleveringen
Dit derde seizoen bestaat uit tweeëntwintig afleveringen en is elke zondagavond met een dubbele aflevering te zien bij Veronica. We krijgen eindelijk te zien hoe het spannende tweede seizoen is afgelopen. Toen brak de man van Sarah met een pistool in bij het huis van Jess. Kenny en Jess volgden hem en er waren meerdere schoten te horen.

Klopjacht
In het nieuwe seizoen krijgt de speciale taskforce van de FBI ook weer een aantal spannende en spectaculaire opdrachten voor de kiezen. Zo moeten ze helpen bij een spraakmakende zaak, waarbij twee vermoorde vrouwen en een groep machtige mannen betrokken zijn. De zaak verandert binnen de kortste keren in een klopjacht op de leider van een criminele onderneming.

Het derde seizoen van FBI: Most Wanted is vanaf zondag 28 augustus wekelijks om 20.00 uur met een dubbele aflevering te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's