Nieuw seizoen Vier handen op één buik begint dinsdag met Kim Kötter op NPO 3

Nieuw seizoen Vier handen op één buik begint dinsdag met Kim Kötter op NPO 3
Bekende moeders helpen zwangere meiden

Kijktip :

Dinsdag 30 augustus gaat het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik van start op NPO 3. In dit programma volgen we jonge aanstaande moeders die laten zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden dit seizoen weer stevig aangemoedigd door bekende moeders én een bekend stel.

Vier handen op één buik gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ruzie
In de eerste aflevering volgen we Meli (20). Op haar vijftiende beviel ze onverwachts van haar eerste kindje: dochter Nay-Zylla. Vier jaar later leert ze Geronimo kennen en al snel raakt ze opnieuw in verwachting en bevalt ze van een zoon. De kersverse ouders hebben veel ruzie en maken een einde aan hun relatie, maar dan komt Meli erachter dat ze wéér zwanger is.

Tweeling
Omdat ze al twee kinderen heeft, in een te klein huis woont, nog met school bezig is en schulden heeft, twijfelt ze om het kindje te houden. Maar deze twijfel verdwijnt als blijkt dat er een tweeling in haar buik groeit. Dat vindt ze zo bijzonder dat ze het avontuur met vier kinderen aangaat. Ze krijgt het hierdoor wel druk, want ze staat er vrijwel alleen voor en heeft nog weinig babyspullen voor de tweeling. Kim Kötter staat haar bij in deze bijzondere, maar ook hectische periode.

Het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik is vanaf dinsdag 30 augustus wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's