Kick-off Een Jaar Van Je Leven zondag 4 september te zien op SBS6

Kick-off Een Jaar Van Je Leven zondag 4 september te zien op SBS6
Start van spectaculaire reality-gameshow

Kijktip :

Zondag 4 september is het zover: de spectaculaire nieuwe realityshow Een Jaar Van Je Leven gaat van start. Op SBS6 is een heuse kick-off te zien, waarin we kennismaken met de deelnemers van het programma en het format. Na vanavond zijn de afleveringen elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Ook is er 24/7 een livestream te volgen op Videoland.

Een Jaar Van Je Leven gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Afsluiten
In de nieuwe reality gameshow Een Jaar Van Je Leven sluiten veertig deelnemers zichzelf gedurende een jaar af van de buitenwereld. Ze gaan het spel van hun leven spelen: 365 dagen lang draait alles om samenwerken, strijden, opdrachten uitvoeren om te overleven én het één voor één elimineren van je mededeelnemers. Er ligt namelijk één miljoen euro klaar voor de winnaar.

Lees verder onder de video's.

Afscheid
De veertig mannen en vrouwen zijn vreemden voor elkaar. Ze komen uit alle hoeken van ons land en hebben de meest uiteenlopende achtergronden: van een bekende TikTokker, een kapster en een ex-militair tot een Syrische vluchteling, een horeca-ondernemer en een hovenier. De kandidaten nemen in de kick-off-aflevering voor een jaar lang afscheid van familie en vrienden.

De kick-off van Een Jaar Van Je Leven is zondag 4 september om 21.30 uur te zien op SBS6. Daarna zijn de afleveringen elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een Jaar Van Je Leven terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's