Serierecensie: Bad Sisters brengt vileine zwarte komedie en is dodelijk goed

Serierecensie: Bad Sisters brengt vileine zwarte komedie en is dodelijk goed
Met Sharon Horgan, Anne-Marie Duff, Eva Birthistle, Sarah Greene en Eve Hewson

Kijktip :

Vanaf 19 augustus zijn de eerste afleveringen van Bad Sisters te zien op Apple TV+. Hoe krijg je je aangetrouwde familielid John Paul genaamd zo snel mogelijk onder de grond als hij jouw en je zussen het leven afschuwelijk zuur maakt. Lees hier de serierecensie van Bad Sisters.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies

De lul
De hechte zusters Garvey hebben altijd voor elkaar gezorgd. Wanneer hun zwager John Paul opeens dood wordt gevonden, starten zijn levensverzekeraars een onderzoek om kwade opzet te bewijzen - en zetten hun zinnen op de zussen, die allemaal voldoende reden hadden om hem te vermoorden.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 7,7

Deze beoordeling is gebaseerd op de eerste vier afleveringen van Bad Sisters.

Deze Apple Original-serie is gebaseerd op een vrij onbekende Vlaamse televisieserie Clan uit 2012. De dood komt sneller dan gedacht in deze Ierse productie die uitstekend schakelt tussen heden en verleden. Bad Sisters heeft tien afleveringen en dat stelt de makers in staat om de karakters van de vijf zusters uit te diepen. Met fantastische rollen voor onder andere Sharon Horgan en Eva Birthistle. Degene die echt het bloed onder je nagels vandaan haalt is de Deense acteur Claes Bang. De hufter chanteerd, kleineerd en beledigd je tot op het bot. De grote vraag is natuurlijk: hoe komt John Paul uiteindelijk om het leven? Spanning, maar ook ongemakkelijke momenten volgen waar de dood in dit geval absoluut een verlossing zal zijn. Dodelijk goed en zeer vermakelijk. Vier sterren.

Cast
Naast Sharon Horgan (The Unbearable Weight of Massive Talent) en Anne-Marie Duff (Sex Education) zijn ook Eva Birthistle (The Last Kingdom), Sarah Greene (Normal People), Brian Gleeson (Peaky Blinders), Eve Hewson (Behind Her Eyes), Daryl McCormack (Good Luck to You, Leo Grande) en Claes Bang (The Northman) te zien in deze serie.

Acteur Claes Bang speelt de gehate John Paul in de serie 'Bad Sisters'

Vanaf 19 augustus is de serie Bad Sisters te zien op Apple TV+. Deze serie bevat 10 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Elke vrijdag komen er nieuwe afleveringen bij. Genre: Drama, Komedie, Thriller, Misdaad.


Actuele video's

Meer actuele video's