Vanavond op tv: Liverpool - Ajax (Champions League), nieuw programma Poldermocro's

Vanavond op tv: Liverpool - Ajax (Champions League), nieuw programma Poldermocro's
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 13 september

Kijktip :

Vanavond speelt Ajax zijn tweede wedstrijd in de Champions League, op bezoek bij Liverpool. Verder onder meer het nieuwe programma Poldermocro's op NPO 3. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 13 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Familie Gillis - massa is kassa: personeelstekort

SBS 6
20:30 uur

Met veel bombarie is het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa weer begonnen. Vanavond is de tweede aflevering te zien. In de horeca kampt Samir met een personeelstekort. Peter schiet te hulp met een creatief idee voor extra handjes. Mark en Ruud proberen samen een tent op te zetten. Dat blijkt echter moeilijker dan gedacht. Het hoofdkantoor barst uit zijn voegen door Peters verzameling motoren en gokkasten. Ook daar heeft hij een toekomstige oplossing voor in gedachten.

Filmdrama: Darkest Hour

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond het prachtige biografische filmdrama Darkest Hour te zien, met een Oscarwinnende vertolking van Gary Oldman. In mei 1940 hangt het lot van de Tweede Wereldoorlog af van Winston Churchill. Hij moet beslissen of hij wil onderhandelen met Adolf Hitler of de strijd aangaan en met de achterliggende gedachte dat dit het einde van het Britse rijk zou kunnen betekenen.

Live: Liverpool - Ajax (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Liverpool - Ajax in Groep A van de Champions League. Dit lijkt hét moment om te winnen op Anfield, want Liverpool is ronduit desastreus begonnen aan de groepsfase van de Champions League. Op bezoek bij Napoli werd met liefst 4-1 verloren, maar dit was nog een bescheiden afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Ajax is daarentegen uitstekend begonnen aan het seizoen. Vorige week werd het Schotse Rangers 4-0 verslagen.

Nieuw: Poldermocro's

NPO 3
22:05 uur

Je kunt de Marokkaan wel uit Nederland halen, maar haal je Nederland ook uit de Marokkaan? Met die vraag worden Aziz, Yasmine, Meryam, Yasmine, Tarik en Ayoub, zes jonge uitgesproken en totaal verschillende Marokkaanse Nederlanders geconfronteerd in het geboorteland van hun ouders. We volgen hun bijzondere reis in het nieuwe programma Poldermocro's. Het programma laat zien dat de dubbele nationaliteit voor veel jonge Marokkanen een zegen én een vloek is.

Docu: Farewell Paradise

NPO 2
23:15 uur

Vanavond is op NPO 2 de documentaire Farewell Paradise te zien. In deze documentaire maken we kennis met een gezin met vier jonge dochters op de Bahama's. Hun paradijselijke leven wordt wreed verstoord wanneer moeder Dorine besluit terug te keren naar Zwitserland. Samen met haar dochters en de kat verruilt ze 'opeens' het zonnige en zorgeloze bestaan voor een leven waarin niets meer vanzelfsprekend is en de eerste maanden zich kenmerken door chaos en ontwrichting.

Actuele video's

Meer actuele video's