Donderdag in Khalid & Sophie: Oogappels-acteurs over het nieuwe seizoen

Donderdag in Khalid & Sophie: Oogappels-acteurs over het nieuwe seizoen
Dit zijn de gasten van donderdag 15 september

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van donderdag 15 september. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie op donderdag 15 september

  • We bespreken de dag met ons duo van dienst: Suse van Kleef en Tom Kleijn.

  • Lange wachtrijen en gecancelde vluchten. Na maanden chaos op Schiphol heeft topman Dick Benschop vandaag zijn aftreden aangekondigd.Tim Hofman en luchtvaartjournalist Doron Sajet schuiven aan om het over zijn vertrek te hebben.

  • Al drie seizoenen lang genieten wekelijks een miljoen kijkers van ouderleed en puberstress in de serie Oogappels. Nu het vierde seizoen is begonnen, zijn acteurs Malou Gorter, Juna de Leeuw, Susan Radders en Thor Braun te gast.

  • Lovende recensies voor de film ‘Moonage Daydream’, over het leven van David Bowie, de man die niet te vangen was.Ivo van Hove heeft intensief met hem samengewerkt en vertelt over de film die vandaag in première gaat
    Vandaag deelt Annefleur Schipper weer een inspirerend persoon met ons in haar rubriek ‘Het Wassenbeeldenmuseum’.

  • De Brits-Nederlandse fotograaf Jimmy Nelson reist normaliter naar de meest onmogelijke plekken in de wereld om inheemse volkeren te fotograferen. Door de coronapandemie vond hij de inspiratie dichterbij huis. Hij portretteerde namelijk de laatst overgebleven traditionele culturen van Nederland in streek- en klederdracht. Vanavond schuift hij aan, samen met Marieke en Tess uit Marken, die uitleggen wat de klederdracht voor hen betekent.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV