Vrijdag in Khalid & Sophie: o.a. Attje Kuiken over mondkapjesdeal Sywert van Lienden

Vrijdag in Khalid & Sophie: o.a. Attje Kuiken over mondkapjesdeal Sywert van Lienden
De gasten van Khalid & Sophie van vrijdag 16 september

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 16 september. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie op vrijdag 16 september

  • Het langverwachte moment is eindelijk daar: het rapport over de mondkapjesdeal. Waarvan was het ministerie van VWS op de hoogte? Aan tafel bij Khalid & Sophie zitten PvdA-fractievoorzitter Attje Kuiken en Marcia Nieuwenhuis, politiek journalist van het AD.
  • In mei zaten Lucas en Arthur Jussen al aan tafel bij Khalid & Sophie om hun nieuwe album vol Hollandse meesters te presenteren. Een gewaagd project met relatief onbekende muziek. Vanavond zijn ze terug omdat hun album bekroond is met een Edison.
  • Gisteren kondigde Koning Tennis, Roger Federer, zijn afscheid aan van de tenniswereld.Martin Šimek, tennisexpert en groot bewonderaar van Federer, deelt waarom de Zwitser de allergrootste is die ooit gespeeld heeft.
  • Suse van Kleef en Amber Kortzorg zijn de tafelgasten van vrijdag 16 september.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's