Streamingrecensie: bioscoopfilm DC League of Super-Pets nu al te zien op HBO Max

Streamingrecensie: bioscoopfilm DC League of Super-Pets nu al te zien op HBO Max
Met stemmen van Dwayne Johnson (OV) en Rico Verhoeven (NL)

Film :

Op het moment van schrijven draait de fijne animatiefilm DC League of Super-Pets succesvol in negenennegentig bioscopen. Een kleine twee maanden na de release staat deze productie ook al in volle glorie op HBO Max. En dat is superhelden-snel!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Sit, stay, save the world"
Wanneer Superman en de rest van de Justice League worden ontvoerd, moet Krypto de Super-Dog een losgeslagen opvangpakket - Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn - overtuigen om hun eigen nieuwe krachten onder de knie te krijgen en help hem de superhelden te redden.

Bron: Warner Bros. Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 78% | IMDb ★ 7,8

Wie wil vechten tegen een groot leger cavia's, moet zeker deze animatiefilm checken. Onze helden zitten namelijk in flink noodweer en jij kunt ze helpen! Lees hier onze volledige filmrecensie van DC League of Super-Pets.

Cast
Voor de Engelse versie zijn de stemmen te horen van onder andere Kevin Hart, Dwayne Johnson en Kate McKinnon. Voor de Nederlandse versie zijn Rico Verhoeven, Défano Holwijn en Georgina Verbaan te horen. Deze productie is geregisseerd door Jared Stern en Sam Levine (The Lego Batman Movie).

Vanaf 26 september 2022 is de film DC League of Super-Pets te zien op HBO Max. Ook is deze productie te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Animatie, Komedie, Avontuur, Actie. Tijdsduur: 106 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV