NEC - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

NEC - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de achtste speelronde

Sport :

Op zondag 2 oktober spelen Feyenoord en NEC in de achtste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Goffertpark in Nijmegen. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Samenvatting en hoogtepunten NEC - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot kwam het laatste weekend voor de break dichtbij een punt tegen koploper PSV: het werd uiteindelijk 4-3. Voordat de Rotterdammers weer aan hun Europese avontuur beginnen, staat NEC nog voor de deur. Kan de promovendus voor een probleem zorgen bij de Rotterdammers?

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op ESPN 3. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

NEC - Feyenoord is zondag 2 oktober om 14.30 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV