Nieuwe dramaserie Roomies vanaf maandag 17 oktober te zien op België Eén

Nieuwe dramaserie Roomies vanaf maandag 17 oktober te zien op België Eén
Lesbische vriendinnen worden 'roomies'

Kijktip :

Op België Eén is vanaf maandag 17 oktober de gloednieuwe Vlaamse dramaserie Roomies te zien. De lesbische vriendinnen en twintigers Bibi en Ama trekken bij elkaar in een appartement in Brussel, in de hoop een betere versie van zichzelf te worden.

Eigen agenda
Tijdens Bibi en Ama's grote verhuisdag blijkt al gauw dat beide huisgenoten er een heel eigen agenda op na houden. Terwijl Ama er alles aan doet om haar ex-vriendin Samira te ontwijken, probeert Bibi om zo veel mogelijk tijd met haar 'beste vriendin' Telma door te brengen.Voor zowel Bibi als Ama eindigt de eerste dag als roomies in een ongemakkelijke sleepover.

LHBTQ+
Met de serie Roomies zet de VRT in op LHBTQ+-talent, maar ook op rauwe emotie. De serie draait voornamelijk rond de band tussen hoofdpersonages Ama en Bibi. Zij zijn tegenpolen, maar trekken elkaar daardoor des te meer aan. Hoewel ze beste vrienden zijn, komen ze niet op alle vlakken overeen: Bibi, een eerdere schuchtere en verantwoordelijke studente, is niet altijd blij met Ama’s spontane avonturen.

De nieuwe dramaserie Roomies is vanaf maandag 17 oktober dagelijks rond 22.15 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's