Zaterdag bij Humberto: Femke Bol over atletieksucces, Maan en meer

Zaterdag bij Humberto: Femke Bol over atletieksucces, Maan en meer
Dit zijn de gasten van zaterdag 15 oktober

Sport :

Humberto Tan is elk weekend twee dagen lang (op zaterdag en zondag) te zien op de late avond van RTL 4. Zaterdag zijn onder meer Femke Bol, Maan, Hans Jaap Melissen en Rinus Gerritsen te gast. Dit zijn de gasten van zaterdag 15 oktober.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zaterdag 15 oktober

  • Ze is dé grote atletieksensatie van Nederland op dit moment.Femke Bol won op het afgelopen EK atletiek maar liefst drie keer goud. We bespreken haar historische succes, haar toekomstplannen en haar voorliefde voor horden.
  • Opnieuw een heftige week in Oekraïne. Na de ontploffing op de Krimbrug volgde een week van Russische aanvallen op Oekraïense steden. Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen was afgelopen week in het oorlogsgebied. Vanavond spreken we hem vanuit Oekraïne.
  • Deze week in de rubriek 'Back Home': Rinus Gerritsen. Zijn ouderlijk huis in Den Haag is de oorsprong van de Golden Earring. Hij neemt ons mee naar het huis en vertelt over zijn toevallige ontmoeting met George Kooymans, die leidde tot het ontstaan van de band.
  • Rutger Geerling is al jaren een van de grootste dance-fotografen ter wereld. Van Miami tot Azië tot Tomorrowland: hij volgt de grootste DJ's op de voet. Met ADE voor de deur komt er een grote expositie van zijn werk.
  • Voor het eerst twee zangeressen in onze rubriek Unplugged! Zangduo 2Mention (Fleur en Carlota) werd afgelopen week door Waylon uitgekozen als grootste talent uit Den Haag.
  • Soms vergeten we dat ze pas 25 jaar oud is. Zangeres Maan staat binnenkort met haar eigen show in de Ziggo Dome en presenteerde gisteren haar kersverse album 'Leven'. Vanavond zingt ze live bij ons twee van haar nieuwe nummers!
  • Met kijkcijferkoningin Tina Nijkamp bespreken we de mediaweek. We hebben het o.a. over de shortlist van de internationale tv-prijs Rose D’or, waarvoor verschillende Nederlandse programma’s op de shortlist staan, en we bespreken de nieuwe documentaire van André Hazes Jr.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's