Vanavond op tv: Arsenal - PSV (Europa League), nieuw seizoen Bij ons op het kamp en meer

Vanavond op tv: Arsenal - PSV (Europa League), nieuw seizoen Bij ons op het kamp en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 20 oktober

Kijktip :

Vanavond staat de inhaalwedstrijd Arsenal - PSV op het programma in de Europa League. Verder onder meer de start van een nieuw seizoen van Bij ons op het kamp. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 20 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Arsenal - PSV (Europa League)

Veronica
18:25 uur

In verband met het overlijden van Queen Elizabeth II werd de Europa League-wedstrijd Arsenal - PSV op donderdag 15 september afgelast. Vanavond is het duel om 19.00 uur alsnog live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. Arsenal is onder leiding van trainer Mikel Arteta uitstekend begonnen aan het seizoen. De Londenaren gaan fier aan kop in de Premier League en zijn ook in de Europa League uit de startblokken geschoten. PSV heeft zelfvertrouwen getankt met twee ruime overwinningen op FC Zürich.

Zembla: de nieuwe nicotineverslaafden

NPO 2
20:30 uur

Roken wordt steeds duurder en minder populair. In plaats daarvan wordt de markt overspoeld met elektronische sigaretten, maar zijn die wel zo goed voor je gezondheid? Dat onderzoekt Zembla in deze aflevering. De elektronische sigaret is door de tabaksindustrie gepromoot als middel om te stoppen met roken. Maar door het ook te verkopen in smaken zoals suikerspin, hazelnootpasta en aardbeienijs, creëert 'Big Tobacco' juist een nieuwe generatie nicotineverslaafden: kinderen en jongeren.

Terug: Bij ons op het kamp

RTL 5
20:30 uur

Vanavond gaat het nieuwe, derde seizoen van culthit Bij ons op het kamp van start op RTL 5. In deze realityserie volgen we een aantal bewoners van verschillende woonwagenkampen in Nederland. Naast bekende gezichten worden dit seizoen ook nieuwe bewoners geïntroduceerd. In dit seizoen van Bij ons op het kamp duiken weer diverse oude bekenden op. Opnieuw volgen we de Eindhovense Gijs en Liesbeth en autoverkoper Tony en zijn Lizette - de jurkenmaakster van het zuiden. Kermisexploitanten Wim en Jose zijn nieuw dit seizoen.

Actiefilm: Spider-Man - Far from Home

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de geweldige actiefilm Spider-Man: Far from Home te zien. Peter Parker gaat samen met zijn beste vrienden op vakantie naar Europa. Het plan van Peter om een paar weken geen superheld te zijn, moet hij al snel schrappen. Met tegenzin stemt hij in om Nick Fury te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen. Spider-Man en Mysterio bundelen hun krachten om de chaos te bestrijden, maar niets is wat het lijkt.

Live: HHC Hardenberg - PEC Zwolle (KNVB Beker)

FOX
21:00 uur

De topclubs komen nog niet in actie in de eerste ronde van de KNVB Beker, maar er staat wel een heuse derby op het programma: HHC Hardenberg - PEC Zwolle. De wedstrijd is vanavond om 21.00 uur live te zien op ESPN en het open kanaal van FOX. HHC Hardenberg is al jarenlang een gerenommeerde naam in het amateurvoetbal. PEC Zwolle degradeerde afgelopen zomer na een lang verblijf in de Eredivisie naar de Keuken Kampioen Divisie.

Docu: Het nieuwe Soestdijk

NPO 2
22:20 uur

Frans Bromet volgt hoe de verbouwing van Paleis Soestdijk op obstakels van overheden en bezwaarmakers stuit. Het leverde de documentaire Het nieuwe Soestdijk op, een indringende en soms humoristische film over hoe het kan (tegen)werken in Nederland als je iets nieuws wil ondernemen. Lukt het met behoud van de koninklijke geschiedenis om een nieuw kloppend cultureel Hollands hart te creëren?

Actuele video's

Meer actuele video's