Bloedstollende thrillerserie The Responder vanaf zaterdag te zien op Canvas

Bloedstollende thrillerserie The Responder vanaf zaterdag te zien op Canvas
Wekelijks met een dubbele aflevering

Kijktip :

Zaterdag (22 oktober) gaat de Britse thrillerserie The Responder van start op Canvas. Wekelijks is een dubbele aflevering van deze serie te zien op de Vlaamse zender. De hoofdrol wordt gespeeld door niemand minder dan Martin Freeman (Sherlock, The Hobbit, Fargo).

Mentale toestand
Chris Carson moet op zoek naar Casey, een jonge vrouw die verdwenen is. Wanneer hij een andere oproep krijgt, over de plotse dood van een oude vrouw, steelt Chris medicijnen van het slachtoffer. Zijn mentale toestand is namelijk niet goed en zijn vrouw maakt zich zorgen over hem.

Corrupt
Daarnaast wordt Chris in het oog gehouden door collega-agenten, die denken dat hij corrupt is. Intussen is Chris Casey op het spoor, maar hij is bezorgd dat Carl Sweeney, de vriend van Casey, slechte bedoelingen met haar heeft en raadt haar aan de stad te verlaten.

De Britse thrillerserie The Responder is vanaf zaterdag 22 oktober wekelijks om 20.40 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's